Késmárki László: A boldogság kulcsa

A pozitív gondolkodás nagy könyve

Mindannyian felhasználhatjuk a gondolat energiáját a boldogság megteremtésére. Az igazi boldogság a mentális energiák egyensúlya, amelyet úgy szövünk össze, hogy támogassák egymást, és harmóniát teremtsenek.
Jogosult vagy erre a boldogságra, amennyiben részt veszel ebben a harmóniában. Ez vonatkozik a pénzre, az egészségre és a lelki teljesítményekre is. Ha megtöröd a harmóniát, akkor nem tartod sokáig egyben az egészet, és károsítod saját gondolkodási és lelki képességeid.

Jogod van a dolgok birtokba vételére, de nem élhetsz vissza vele! Törekedned kell a „belső eredményekre”, és meg kell osztanod ezeket másokkal; de soha nem szabad több energiát adnod, mint amennyit tudsz! Ez az energia mindannyiunk számára szent, és amint felmerül, egyedivé válik.
A pozitív gondolkodás egyszerűsít mindent, és természetesen boldogságot, sikert és szeretetet teremt. Minél több szeretetet generálsz magadban, annál produktívabb lesz a gondolkodásod.
A helyes gondolkodás azt jelenti, hogy átveszed az irányítást az életed felett. Hidd el, akkor leszel igazán boldog, ha megérted igazi céljaidat ebben az életedben, és felismered a lelked által választott utadat, amit még azelőtt jelöltél ki, mielőtt az első lélegzetvétellel érzékelni kezdted ezt a világot!
Sem gazdagságod, sem jónak tűnő helyzeted nem biztosítja a boldogságot. A boldogság mindig benned van.
A boldogság legfeljebb egy gondolat távolságra van tőled.
Az a személy, akinek van bátorsága megtapasztalni a boldogságot, nincs kitéve stressznek, idegi eredetű betegségnek és depressziónak. Tudja, hogyan merítheti örömét a korlátlan forrásból.
Egy igazán boldog ember, aki a boldogság állapotában van, nagyon erőssé válik, mert kitör az őt elnyomó gondolatok és félelmek rabságából, amelyeknek eddig alá volt vetve.
A boldogság természetes állapot. A szenvedés, a fájdalom, a félelem, bár az élet része, összeegyeztethetetlen az Univerzum harmóniájával. Ragadj meg minden pillanatot, amikor ajándéknak érzed az életed! Köszönd meg ezt az ajándékot, és akkor felgördül egy függöny, amely elválasztott a boldogság csodálatos állapotától! Tudatosítsd ezt az érzést, és emlékezz rá! Ez vagy te. Az ember lényege az örömben való lét. Nem a kívánt célok elérése hoz boldogságot számára, hanem a boldogság állapota segíti a kívánt cél elérését. Mi a boldog élet lényege?
Akkor érhető el, ha teljes mértékben saját magadra koncentrálsz, hogy megszerezd a személyes boldogságot.
Ez úgy lehetséges, ha kapcsolatot létesítesz a tudatosságod és a tudatalattid között. Már sokan írtak erről a kapcsolatról, de túl keveset tettek annak érdekében, hogy ez valóban lehetséges legyen.
Késmárki László legújabb könyvében elsősorban a személyiségünk ezen két alkotóelemének újraegyesítésére szolgáló gyakorlati és elméleti módszerek kidolgozására összpontosított. Ennek eredményeként tárta fel azokat a technikákat, amelyeket részletesen ismertet. Bemutatja a boldogság elérésének kulcsait, a boldogság megélésének szintjeit, megismertet számtalan boldogság-stratégiával, a siker összetevőivel, felvázolja az emberi tudat új modelljét, rávilágít a gondolati programokra, megadja a gondolkodás megváltoztatásának technikáit, feltárja a pozitív gondolkodás titkait, lerántja a leplet a tudatosság játékszabályairól, a manifesztációról, a kreatív gondolkodás művészetéről, és megmutatja az önkiteljesedés útjának lépcsőfokait. A szerző megalkotta a pozitív gondolkodás szótárát, amely segítséget ad, hogy a pozitív gondolatokra, szavakra, képekre koncentrálva, tiszta mátrixot képezz a tudatodban és a tudatalattidban, és ezek megvalósuljanak majd az életedben.
Valójában képességeid kiapadhatatlanok és korlátlanok – mindent el tudsz érni, amit csak akarsz.
Tehát könnyedén: képes vagy megszabadulni minden félelmedtől; megőrizni az örök ifjúságot; leküzdeni a kétségbeesést;megismerni magad;jobban megérteni az embereket; elérni a kitűzött célokat; pénzt keresni és sikerrel járni;megszabadulni a rossz szokásoktól; minden betegséggel megbirkózni, egészséget szerezni; felfedezni magadban eddig még nem ismert képességeket; végül boldog emberré válni, aki nem passzívan szemléli a sors által rámért csapásokat. Ez a lista nem meríti ki a megadott módszerek, technikák összes eredményét.
Miért ne ültetnéd át ezeket a gyakorlatokat a mindennapi életedbe?
Kívánom, hogy mindig önvalódnak megfelelően gondolkodva és cselekedve tapasztald meg minőségi életed hozadékát, a bőséget, a boldogságot, az egészséget, a szeretetet és a bölcsességet!

Méret: B/5; 168×238 mm
Oldalszám: 392
Ára: 3600 Ft