Késmárki László: Mester-mudrák

Egészség és bőség bevonzása

A mester-mudrák napi rendszerességű végzése a jó egészség, az örök fiatalság, a testi-lelki harmónia, a kifinomult érzékelés és a mágikus éberség növelésének kulcsa. A tervszerűen és kitartóan felvett mester-mudrák aktiválják a gyógyító energiákat, feloldják az energiablokádokat, megszüntetik a lelki kiegyensúlyozatlanságot és hangulatingadozást.
Erőt adnak tetteinknek, cselekedeteinknek és belső tisztánlátáshoz vezetnek. A belső erőt külső erővé alakítva a test valamennyi akkumulátorát feltöltik, így jó közérzetet, világos és konstruktív gondolkodást, szellemi frissességet, kiváló koncentrációs képességet és memóriát biztosítanak.

Késmárki László legújabb könyvében – eddig sehol nem tárgyalt módon – mutatja be a mudra-terápiát, az egészség fokozásának, megőrzésének gyakorlatsorát, a Gayatri-mudrákat, az örök fiatalság kulcsait, a fizikai és a szellemi aktivitás növelésének kéztartásait, az önmegvalósítás ujjtartásait, az agyprogramozás technikáit, az agyféltekék összehangolásának mudráit, a meditáció kéztartásait, a test és az elme átalakításának buddhista mudráit.
A szerző megismertet a boldogság és a bőség bevonzásának kéztartásaival is, a manifesztáló mudrákkal, a jólét-programozás ujjképleteivel, az anyagi stabilitás, a gazdagság, a karrier, a hírnév, a konfliktuskezelés, a sikeres kommunikáció, a védelem mudráival, a jó hangulat és a jó közérzet megteremtését elősegítő ujjtartásokkal, a kapcsolatokat bevonzó, „szeretetsokszorozó” kötelék-mudrákkal, hétköznapi életünk ünneppé varázsolásának kézpozícióival.
Azoknak ajánljuk a könyvet, akik szeretnék megélni a bőséget minden megtapasztalható szinten, s boldog, hosszú, sikeres, kiegyensúlyozott életet kívánnak élni, miközben megvalósítják álmaikat, megismerik és kiteljesítik önmagukat, felismerik, és előhívják szunnyadó képességeiket, s minden pillanatot fejlődésüknek szentelnek.

Méret: B/5; 168×238 mm
Oldalszám: 280
Ára: 2880 Ft