Késmárki László: Bölcsek köve  

Inspiráló gondolatok

Legújabb könyvem bölcsességpárlat a belső igazság általi megrészegüléshez. 40 évnyi írói munkásságom alatt megalkotott elgondolkodtató, inspiráló, lélek- és jellemformáló idézeteim gyűjteménye.
A könyvben szereplő 3630 idézet mindegyike önmagában megváltoztatja az olvasó életét. Mindegyikük személyre szabott üzenetet közvetít.
Azoknak ajánlom, akikben van életkedv, tudásszomj, a célok eléréséhez való motiváltság, kitűnési, felemelkedési vágy. Azoknak íródott, akik szeretnének tanulni a múltból, a felszínesnél mélyebben élvezni a jelent, és megfelelőbb módon felkészülni a jövőre.
Ha a lelked mélyén tudod, hogy többet érdemelsz, és a vágy, hogy megkapd, még nem halványult el, akkor ez a könyv a számodra íródott.

Azoknak szól, akik valamire törekszenek az életben, érzik egyediségüket, azok számára, akik tudják, hogy nagy feladatokkal jöttek a Földre. Azoknak is szól, akiket a siker eddig elkerült, de céltudatosan törekednek rá, és azoknak is, akik már ismerik a Sikert, de ideiglenesen elvesztették és most kudarcuk okát keresik.
Neked is szól, ha már sikeres vagy, segít a Sikered rendszerré alakításában és megerősítésében. Ha gyermekkorod óta érzed magadban a tehetséget, vagy ha ez csak most derült ki, akkor dobd félre a félelmeidet, és válj azzá, amivé az Úr teremtett téged!
Ez a könyv reményt ad azokon a napokon, amikor szükséged van rá, bölcsességet és áldást, erőt a kitartáshoz, elgondolkodtató, inspiráló gondolatokat, tippeket és gyakorlati tanácsokat nyújt a sikerhez és szemléletet módosít. Megtanít nyitottnak, fogékonynak lenni az új gondolatokra, gondolkodásmódokra, elméletekre. Segít rátalálni arra a csodálatos, belső, határtalan lényre, aki valójában vagy. A bölcsességgyöngyök kreatív gondolkodásra ösztönöznek. Bátorítást adnak az eddig értéknek tartottak újraértékeléséhez, szabadulási utat mutatnak a negatív helyzetekből, kiutat a kényszer szülte döntésekből.
Forgasd gyermeki rácsodálkozással! Olvass el naponta több idézetet, amely lehetővé teszi, hogy újragondold lehetőségeid, választásaid, döntéseid, problémáid, és más módon viszonyulj a saját életedhez, hogy felszabadíthasd az idézetben rejlő teljes potenciált, és bölcsességgel, örömmel és kegyelemmel töltsd fel a napod!
Olvasd elölről hátrafelé haladva, vagy véletlenszerűen nyisd ki a kötetet, hogy megpillantsd az adott pillanatban számodra szükséges idézetet! Ez az én ajándékom Neked. Szeretetemmel és legjobb, legnemesebb kívánságaimmal együtt, hogy kegyelemben bővelkedő, teremtő erőben és bőségben kiapadhatatlan életet élhess.
Az idézeteket használhatod meditációhoz, inspirációt, békét és betekintést találsz bennük.
Mindenki másképp értelmezheti a bölcsességeket. Egy közös bennük: amikor meglátják, rögtön tudják, hogy egy gyémánt vagy egy reménysugár az. Egyenesen az arcukba néz.
A jelentésekben gazdag képek, egyedi kifejezések, sorok, mondások gondolatenergiái gyémántként ragyognak.
A velük való első érintkezéskor különleges illatuk, ízük, mint a sűrű, fűszeres levegő, elborít, és szédítve visz be a gondolat-labirintusok tekergő járataiba… és nem enged életünk végéig.
Ne félj túl messzire menni a labirintusban! – a szépségnek nincs határa. Figyelj, lélegezd be, engedd be! Ne zavarjanak meg az öröm könnyei, mert ezek megtisztítják és nemesítik az embert! Ne halaszd el vágyaid megtestesítését, amelyeket az elolvasott sorok, a nemes tettek ösztönzései és a lelkesítő szeretet váltanak ki benned!
Az életbölcsességek, aforizmák, gondolat-fénymagok megváltoztathatják az elmédet, a szívedet és a döntéseidet. Segítenek abban, hogy megfogalmazd álmaidat, felülemelkedj körülményeiden. Katalizátorként szolgálhatnak az ébredéshez, a tudatosság kitágításához, a jobb, nemesebb, pozitívabb szemléletű emberré váláshoz.

Méret: A/5; 148×210 mm
Oldalszám: 312
Ára: 2880 Ft