Késmárki László: Bőségkalauz

Így léphetsz a bőség áramlatába

Aki átélte már azt az érzést, hogy sokkal többet érdemel, mint amije van, azoknak írtam ezt a könyvet.
Az aktív–életüket tudatosan alakító– embereknek írtam, a sikerre törekvőknek. Azokat szólítom meg, akik képesek önállóan és felelősségteljesen cselekedni, akik mindent maguk csinálnak az életükben.
Az általam kitűzött legfontosabb feladat az, hogy a lehető legtöbb embernek segítsek legyőzni a pusztító programokat és a negatív hozzáállásokat, amelyek megakadályozzák őket abban, hogy megtalálják azt, amire valójában törekszenek – a szeretetet, a boldogságot, az inspirációt, a kreativitást, a vagyont, a békét és a harmóniát.
Voltaképpen nem többet és nem kevesebbet adok, mint eszközt a karmád megváltoztatására.

A bőséggel kapcsolatos tudatosság kialakulása az a vetőmag, amelyből a bőség szárba szökken, teljessé válik, növekszik, lefedve az emberi tevékenység összes szféráját. A bőség-tudatosság lehetőséget ad arra, hogy könnyedén, stressz nélkül, a külső körülményektől függetlenül, kényelmesen cselekedj. Amikor a bőségre hangolódsz, automatikusan vonzod a pénzt. A bőség-tudatosság könnyen alkalmazható technikákkal érhető el, amelyek segítségével az elme, az érzések, a képzelet, a rituálék, a szimbólumok, a meditációk, az imák, a mantrák, a mudrák, a bőség-kulcsok stb. felhasználhatók az életünkben kívánt dolgok létrehozására.
Ha a pszichotechnikákat és a bőség-programozás módszereit használod, olyan gondolkodásmódot, motivációt, energiát és ötleteket nyersz, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan megváltoztasd sorsod, és folyamatosan javíts jóléteden.
A bőség-programozás gyakorlásának lényege, hogy megtanuljuk megőrizni a bőség energiáját az elménkben, hogy az ne szóródjon szét, és ne gyengüljön meg a körülöttünk lévő világgal folytatott interakcióink eredményeként, hanem felhalmozódjon, és fókuszálódjon a tér és az idő bizonyos pontjaira.
A könyvben szereplő módszerek valóban varázslatos erőket szabadítanak fel, amelyek bárki életét képesek jobbá tenni. A bemutatott sikertechnológiák lehetőséget kínálnak a kreatív erő és az intuíció fejlesztésére, a romboló programoktól való megszabadulásra, az akadályok és kudarcok leküzdésére, a pénz energiájának helyes működtetésére, a siker, a gazdagság és a hit megszerzésére, amelyek jóléthez, boldogsághoz és önmegvalósításhoz vezetnek.
A könyv olvasása és a gyakorlatok elvégzése közben mások által csodáknak tartott „rendellenes” jelenségek fordulhatnak elő veled és körülötted, az ok-okozati viszonyok látszólagos törvényszerűségi láncolata megszakadhat, és a tér-idő kontinuum deformálódhat. Ennek ellenére ne állj meg félúton: a hittel és akarattal csordultig töltött vágyad, és az önmagadba és Istenbe vetett bizalmad a győzelemnél is jobb eredményeket hoznak majd.

Méret: B/5; 168×238 mm
Oldalszám: 248
Ára: 2880 Ft